Извор на енергия

€12

В интересни времена живеем. Информацията е навсякъде около нас. Вече всеки човек може да има собствена медия, която лесно да поддържа само с телефона в джоба си. Това превърна блогинга в един от феномените на това време. Конкуренцията и формите на изява станаха все по ярки, факт, който допълнително се концентрира с появата на изкуствения интелект и с невъобразимите скорости за бълване на ново и уникално съдържание. 

Докъде ще доведе това? Ще превземат ли машините словесното ни изразяване? Кой път ще се избере: целенасочена шаблонност или човешка естественост?

Аз нямам отговори на тези въпроси. Имам моите собствени истории, които първо под формата на приказки публикувах в личния си блог, а след това събрах в книга.

Целта да ви пиша е издаването на тази книга.

Преди много години Пенчо Славейков казва, че обучението на жените е от първостепенно значение за нашата нация, защото живота на всеки мъж е повлиян от поне две жени: неговата майка и неговата съпруга. Век и половина по-късно уверено твърдим, че сме успели да постигнем равноправие на половете, но равноправие не означава еднаквост. 

 Не означава взаимозаменяемост. 

Мъжете и жените сме различни.

Както само мъжете, чрез примера си, могат да научат един мъж да е мъж така и жените се учат от жени..

Моята книга обучава жените, подкрепя ги в осъзнаването и приемането на собствената им сила. Дава им конкретни прости техники как да я усетят и поддържат.

Аз разказвам истории от различни мой роли. Истории за отношения, за кърмене, за отглеждане на три деца, за писане на проекти,за финансова грамотност, за създаване на собствени бизнеси - истории от живия живот.

Чисто концептуално обаче, книгата ми е и практическо доказателство как с помощта на думите може да се представи личността на автора. В приложенията към нея аз давам теми и ясно формулирани въпроси как да се разкрие личностна на създаващия съдържание в блог или социална медия. Първо го правя, представям създаденото от мен съдържание, а след това давам стъпките как да го направи някой друг.

В приложенията има и 100 въпроса за авторефлексия и колекция с утвърждения.

Не мога да кажа какъв е жанра на това, което съм създала. Може би попада не само в една категория, но това е книга написана за жени. Дами, които лесно биха се припознали в историите, вдъхновили и приложили инструментите за реализиране на собствения си потенциал. Понякога съвсем нормални неща изглеждат сложни и страшни. Това спира и блокира, а е необходимо просто да се види, че някой вече се е справил и всичко е много по-просто отколкото изглежда.

Buy this
Pages
156
Size
6.8 MB
€12

Извор на енергия

Buy this